Vlaamse specialiteiten
Nabij de Meir
Groepen tot 60 personen

Lunchen in de buurt van de Meir

Wanneer je lekker wilt lunchen in de buurt van de Meir kies je voor Brasserie ‘den Antigoon’. Of je nu op een zonnige dag neerstrijkt op het terras of je wilt opwarmen op koude winterdagen, hier ben je in goede handen. Van kleine tot groter honger, het menu van onze brasserie heeft voor ieder wat wils.

Wil je bij ons komen lunchen?

Overheerlijk lunchen nabij winkelstraat de Meir

Als je naar Antwerpen bent gekomen om te winkelen op de Meir, moet er soms een pauze genomen worden om te lunchen. Bij onze brasserie kom je heerlijk tot rust na alle drukte van het shoppingsgebied. Wanneer je vanuit de Meir komt eten, geniet je bij ons van de beste Vlaamse gerechten, zoals steak tartaar of onze huisgemaakte vol-au-vent. Ons menu beperkt zich niet alleen tot de Vlaamse keuken: wij serveren ook heerlijke pasta’s, salades en vegetarische gerechten.

Tafel met menukaart - BRASSERIE ANTIGOON
BRASSERIE ANTIGOON

Boek een tafel bij deze brasserie

Bezoek ons restaurant aan de Vogelenmarkt om heerlijk te lunchen in de buurt van de Meir. Niet alleen voor een lunch kan je hier terecht, maar ook om uitgebreid te dineren in Antwerpen. Reserveer een tafel in onze brasserie nabij de Meir via ons reservatieformulier, of bel naar 03 226 23 31. Je kan ons ook bereiken via info@brassereiantigoon.be. Wij kijken ernaar uit voor je te koken.