Vlaamse specialiteiten
Nabij de Meir
Groepen tot 60 personen

Eten in de buurt van de Meir

Voor lekker eten in de buurt van de de Meir schuif je aan bij Brasserie ‘den Antigoon’. Wanneer je een kleine honger hebt, zet je je tanden in een knapperige croque madame of een frisse Caesarsalade, maar ook voor grotere honger zit je hier goed. Ontsnap aan de drukte van de Meir door op het terras van onze brasserie te genieten van een steak tartaar.

Wil je bij ons komen lunchen?

Lekker eten op loopafstand van de Meir

Wanneer je aan het winkelen bent op de Meir en zoekt naar lunch, kies dan, lunch dan bij Brasserie ‘den Antigoon’. Bij dit restaurant aan de Vogelenmarkt is het bij mooi weer zalig vertoeven op het terras, maar ’s winters zorgen wij dat je weer warm wordt met onze typische Vlaamse gerechten. Onze brasserie is een waar begrip in Antwerpen door de gezellige sfeer en uitstekende maaltijden op het menu.

Tafel met menukaart - BRASSERIE ANTIGOON
BRASSERIE ANTIGOON

Boek een tafel

Bezoek onze brasserie voor je etentje in het centrum van Antwerpen. Je vindt ons aan de Vogelenmarkt. Na een korte wandeling vanaf de Meir zit je bij ons aan tafel om overheerlijk te eten. Garandeer jezelf van een tafel via het reservatieformulier. Voor reservatie of vragen over het menu kan je ons ook bellen op 03 226 23 31 of een e-mail sturen naar info@brassereiantigoon.be.