Den Antigoon
Heerlijk eten in hartje Antwerpen.

Brasserie ‘den Antigoon’ in Antwerpen

Brasserie ‘den Antigoon’ is een waar begrip in het centrum van Antwerpen. Hier kan je genieten van een gezellige sfeer, een stukje Antwerpen ontdekken en de typische Vlaamse keuken proeven. Dit alles onder het genot van overheerlijke Belgische speciaalbieren, van het vat of uit de fles. Naast Vlaamse klassiekers maken onze koks ook de allerlekkerste eigentijdse wereldgerechten en eet je in dit restaurant ook heerlijk als vegetariër. Kom eten bij de beste van alle brasseries in Antwerpen.

Kom eten bij deze brasserie in Antwerpen

Gelegen op het bekende theaterplein “de Vogelenmarkt” en op loopafstand van de Meir, is dit de ideale plek voor een lunch, een snelle hap vóór of na het theater of een break tijdens het shoppen. Je kan hier ook uitstekend lunchen en uitgebreid dineren. De kaart van onze brasserie in Antwerpen centrum biedt voor elk wat wils en bij mooi weer is het zalig vertoeven met wat lekkers op een terras dat gezelliger is dan dat van alle andere brasseries. In tegenstelling tot andere brasseries in het centrum van Antwerpen kan je bij onze brasserie terecht voor ontbijt, lunch én diner. Ben je met een grote groep, dan houden we de keuken na sluitingstijd zelfs open als je reserveert. Zo geniet je zeker van onze overheerlijke garnalenkroketten, lamskroon met gratin of onze vegetarische pasta alla puttanesca, om maar een paar van onze verrukkelijke maaltijden te noemen.

Kom heerlijk eten

Of je nu alleen, met je gezin of met een grote groep van 15 tot 60 personen komt eten in Antwerpen centrum, bij Brasserie ‘den Antigoon’ ben je in goede handen. Om er zeker van te zijn dat je kan genieten van onze specialiteiten raden wij aan je etentje te plannen bij de beste van alle brasseries in het centrum van Antwerpen. Via ons reservatieformulier reserveer je jouw tafel bij onze brasserie nabij de Meir.