Vlaamse specialiteiten
Nabij de Meir
Groepen tot 60 personen

Bezoek deze brasserie op loopafstand van de Meir

Als je wil genieten van de Vlaamse keuken, bezoek dan Brasserie ‘den Antigoon’ op de Vogelenmarkt, op loopafstand van de Meir. Hier vind je de beste gerechten van Antwerpen, van huisgemaakte vol-au-vent tot varkenswangen met kroketten. Ben je vegetariër? Ook dan ben je bij onze brasserie nabij de Meir in goede handen dankzij de uitstekende vegetarische opties.

Wil je bij ons komen lunchen?

Met deze brasserie aan de Meir is je bezoek aan Antwerpen compleet

Er zal tal van redenen om een bezoek te brengen aan Brasserie ‘den Antigoon’. Voor een heerlijke lunch op loopafstand van winkelstraat de Meir kom je hier aan een tafeltje zitten. Wanneer je naar Antwerpen komt voor een theatervoorstelling, kom dan eten nabij het theater. Overnacht je in het ibis-hotel van Antwerpen? Dan kan je hier uitgebreid dineren. Strijk op een zonovergoten dag neer op het gezellige terras van onze brasserie of verwarm jezelf binnen op winterse dagen. Wat het seizoen of de reden van je bezoek ook moge zijn, hier zit je altijd goed.

Tafel met menukaart - BRASSERIE ANTIGOON
BRASSERIE ANTIGOON

Kom eten

Geniet bij deze brasserie op loopafstand van de Meir van de overheerlijke Vlaamse keuken. Of je nu alleen bent of met een grote groep, wij verwelkomen je graag. Reserveer je tafel via het reservatieformulier. Voor telefonisch reserveren, of vragen of het menu, bel naar 03 226 23 31. Wij zijn ook bereikbaar via het e-mailadres: info@brassereiantigoon.be.