Vlaamse specialiteiten
Nabij de Meir
Groepen tot 60 personen

Eten nabij ibis-hotel Antwerpen

Voor eten nabij het ibis-hotel in Antwerpen ben je in goede handen bij deze brasserie. Of je nu op zakenreis bent of op stedentrip, bij deze brasserie kan je terecht voor overheerlijke maaltijden. Van ontbijt tot lunch en diner, bij restaurant Brasserie ‘den Antigoon’ nabij uw ibis hotel in Antwerpen eet u altijd smakelijk.

Wil je bij ons komen lunchen?

Vlaams eten nabij uw ibis-hotel in Antwerpen

Deze brasserie aan de Vogelenmarkt is nabij je hotel in Antwerpen en hét restaurant om Vlaams te eten. Wat je ook voor etentje in Antwerpen van plan bent, ze hebben het voor je. Wanneer je ontwaakt in je ibis-hotel te Antwerpen, dan is deze brasserie een perfecte plek om te ontbijten vanwege de zalige ei-gerechten. Wordt wakker met een kop koffie en een heerlijk boerenomelet, spiegelei, omelet met spek of een uitsmijter met kaas. Wanneer je aan het winkelen bent en zoekt naar een brasserie nabij de Meir en wilt eten in een restaurant dicht bij je ibis-hotel, dan ligt ‘den Antigoon’ op de ideale locatie.

Tafel met menukaart - BRASSERIE ANTIGOON
BRASSERIE ANTIGOON

Heerlijke lunches

Op de lunchkaart vind je overheerlijke toast en croques, maar je kan eveneens de lekkerste kroketten bestellen of zelfs een geheel lunchmenu. Naast overheerlijke klassiekers uit de Vlaamse keuken serveert onze brasserie nabij het ibis-hotel te Antwerpen in het restaurant ook overheerlijke salades, pasta’s en hamburgers. Wanneer je met kinderen komt, kunnen zij genieten van lekkere kindermaaltijden, en voor vegetariërs staan er ook heerlijke gerechten op het menu.

Schuif aan bij deze brasserie

Of je komt voor een lunch of een uitgebreid diner, bij onze brasserie geniet je zeker. Reserveer je tafel om te eten in restaurant Brasserie ‘den Antigoon’, nabij je ibis-hotel in Antwerpen, via het reservatieformulier. Om telefonisch te reserveren, of vragen of het menu te stellen, bel je naar 03 226 23 31. Wij zijn ook bereikbaar via het e-mailadres: info@brassereiantigoon.be.