Vlaamse specialiteiten
Nabij de Meir
Groepen tot 60 personen

Dé brasserie nabij het Theater Hotel in Antwerpen

Onze brasserie serveert met liefde de gasten van het Theater Hotel te Antwerpen die in een nabij restaurant willen eten. Met onze verse producten maken wij overheerlijke maaltijden voor zowel de grote als de kleine honger. Van Vlaamse klassiekers tot eigentijdse wereldgerechten, wij zorgen ervoor dat je smakelijk eet.

Wil je bij ons komen lunchen?

Eten in een brasserie nabij het Theater Hotel in Antwerpen

Brasserie ‘den Antigoon’ is hét adres voor voor wie wil eten in een restaurant nabij het Theater Hotel te Antwerpen. Of je nu een wilt lunchen nabij de Meir, een ibis-hotel hebt geboekt in Antwerpen of een voorstelling in het theater gaat bekijken, bij deze brasserie kan je altijd smakelijk eten. Je vindt dit restaurant aan de Vogelenmarkt in Antwerpen, niet ver van het Theater Hotel. Laat je verrassen door het menu, dat zowel overheerlijke Vlaamse gerechten heeft als prachtige pasta’s. Van overheerlijk stoofvlees met witlofsalade en frieten tot vegetarische Pasta alla puttanesca, van het eten in deze brasserie nabij de Meir ga je zeker watertanden. Ontbijt, lunch en diner, als je verblijft in het Theater Hotel van Antwerpen heb je met deze brasserie altijd een restaurant nabij om te eten. Bij deze brasserie kan je op zonnige dagen bovendien heerlijk zitten op het terras, uiteraard met een heerlijk koud pintje van onze brede selectie aan Belgische bieren. Frisdrank, Apero, bubbels, sterke dranken en alcoholvrije aperitieven vind je uiteraard ook op onze kaart.

Tafel met menukaart - BRASSERIE ANTIGOON
BRASSERIE ANTIGOON

Reserveer een tafel

Brasserie ‘den Antigoon’ serveert graag de gasten van het Theater Hotel in haar restaurant nabij de Meir. Boek je tafel via het reservatieformulier. Je kan ook bellen naar 03 226 23 31 om je tafel telefonisch te reserveren of je vragen te stellen over ons menu. Wij zijn ook via het volgende e-mailadres bereikbaar: info@brassereiantigoon.be. Wij kijken ernaar uit om je gastheren- en vrouwen te zijn wanneer je Antwerpen bezoekt.