Vlaamse specialiteiten
Nabij de Meir
Groepen tot 60 personen

Dé brasserie op het theaterplein de Vogelenmarkt

Kom eten bij Brasserie ‘den Antigoon’ aan de Vogelenmarkt van Antwerpen. Hier vind je overheerlijke maaltijden, die altijd bereid zijn met verse ingrediënten. Van Vlaamse klassiekers tot eigentijdse wereldgerechten, ons restaurant heeft tal van smakelijke gerechten te bieden. Maak je bezoek aan Antwerpen compleet door te eten bij deze brasserie aan de Vogelenmarkt.

Wil je bij ons komen lunchen?

Heerlijk eten bij dé brasserie op de Vogelenmarkt

Ben je in Antwerpen aan het shoppen en zoek je een gezellige plek om eten nabij de Meir? Of wil je uitgebreid dineren voordat je een theatervoorstelling bezoekt? Bij deze brasserie op de Vogelenmarkt ben je in goede handen. Wanneer je kies voor Brasserie ‘den Antigoon’ voor je etentje in het centrum van Antwerpen, krijg je in dit sfeervolle restaurant met gezellige terras de lekkerste gerechten voorgeschoteld. Geniet van heerlijke gerechten met ei bij het ontbijt tot knapperige croques wanneer je komt voor de lunch. Heb je behoefte aan een grotere maaltijd? Begin je maaltijd dan met de overheerlijke selectie aan kroketten, met vlees, garnaal of kaas, voordat je start aan een van de smakelijke hoofdgerechten van ons menu.

Tafel met menukaart - BRASSERIE ANTIGOON
BRASSERIE ANTIGOON

Kom eten bij deze brasserie aan de vogelenmarkt

Onze chefs staan klaar om een uitstekende maaltijd voor je te bereiden. Reserveer je tafel via het reservatieformulier, bel naar 03 226 23 31 of stuur een e-mail naar info@brassereiantigoon.be. Stel al je vragen over onze ingrediënten voor allergie-informatie en informeer je naar de mogelijkheden voor grote groepen. Wij kijken ernaar uit om u te mogen ontvangen in onze basserie in Antwerpen.