Vlaamse specialiteiten
Nabij de Meir
Groepen tot 50 personen

Een etentje in Antwerpen

Voor een etentje in Antwerpen ben je meer dan welkom bij Brasserie ‘den Antigoon’. Op het terras kan je in het zonnetje zitten en binnen zit je prachtig sfeervol. Zowel voor een pauze tijdens het shoppen in Antwerpen centrum als voor een uitgebreid diner, kan je hier lekker eten. Van overheerlijke garnaalkroketten tot de suggesties van onze chef: lekker eten in onze brasserie in het centrum van Antwerpen is gegarandeerd.

Wil je bij ons komen lunchen?

De plek voor een etentje in Antwerpen

Bij onze brasserie in het centrum van Antwerpen kan je lekker eten. Brasserie ‘den Antigoon’ werkt uitsluitend met verse producten en een gevarieerde menukaart. Voor zowel een kleine als een grote honger ben je hier in goede handen voor een etentje in Antwerpen. Onze brasserie is gelegen aan het Theaterplein De Vogelenmarkt, en niet ver van de bekende winkelstraat, zodat u kunt eten bij de Meir, voor of na een theatervoorstelling. Als je even je vermoeide benen wilt laten rusten, kies dan voor een lunch op loopafstand van de Meir. De Vogelenmarkt maakt onderdeel uit van het Theaterplein. Dat maakt dit restaurant aan de Vogelenmarkt een uitstekende keuze voor een diner voorafgaand aan een theatervoorstelling. Ben je op stedentrip of zakenreis in Antwerpen? Vanuit het Ibis-hotel ben je zo bij ons voor een etentje in Antwerpen. Wat de reden voor je bezoek aan het centrum van Antwerpen ook is, hier zal je heerlijk eten.

Tafel met menukaart - BRASSERIE ANTIGOON
BRASSERIE ANTIGOON

Reserveer een tafel

Voor een gezellig etentje in Antwerpen ga je naar deze uitstekende brasserie. Reserveer een tafel via het reservatieformulier om lekker uit eten te gaan in het centrum van Antwerpen. Wij kunnen iedereen bedienen, van een intiem diner voor twee tot lekker eten met een groep vanaf 15 tot 60 personen in Antwerpen centrum. Contacteer ons wanneer je met een grote groep komt. Je kan ons bellen op 03 226 23 31 of een e-mail sturen naar info@brassereiantigoon.be.