Vlaamse specialiteiten
Nabij de Meir
Groepen tot 60 personen

Restaurant op de Vogelenmarkt

Ben je op zoek bent een plek om te lunchen op de Vogelenmarkt?  Zoek niet verder dan ons restaurant. Brasserie ‘den Antigoon’ is een waar begrip in Antwerpen. Of je nu naar binnen gaat voor de gezellige sfeer of neerstrijkt op het terras bij zonnig weer, hier zit je heerlijk en eet je smakelijke gerechten.

Wil je bij ons komen lunchen?

Gespecialiseerd Vlaams restaurant op de Vogelenmarkt

Onze brasserie ligt centraal in Antwerpen. Ben je aan het winkelen op de Meir? Bezoek ons restaurant op de Vogelenmarkt. Wij serveren de lekkerste Vlaamse specialiteiten, wereldgerechten en vegetarische opties voor je. Ook wanneer wilt lunchen nabij het ibis-hotel van Antwerpen ben je zo bij ons restaurant. Heb je het theater bezocht, of verblijf je zelfs in het Theater Hotel en wil je eten? Dan ben je meer dan welkom om uitgebreid te dineren. Wij leggen je in de watten met onze uitstekende service, geweldige gerechten en sfeervol terras en interieur. Geniet van heerlijke Belgische speciaalbieren om je maaltijd te complimenteren, of kies voor een fles uit onze selectie wijnen. Uiteraard hebben wij ook alcoholvrije opties en frisdrank voor wie dat liever heeft.

Tafel met menukaart - BRASSERIE ANTIGOON
BRASSERIE ANTIGOON

Kom lunchen op de Vogelenmarkt

Plan je etentje in Antwerpen door een tafel bij brasserie ‘den Antigoon’ te reserveren. Dit doe je via ons reservatieformulier of door te bellen naar 03 226 23 31. Je kan ons ook bereiken via info@brassereiantigoon.be. Onze chefs staan klaar om de lekkerste gerechten voor je, of jouw groep, te bereiden wanneer je komt lunchen in ons restaurant op de Vogelenmarkt.